Nazovite nas:

+385 99 8170 600

Pišite nam:

info@zagrebhome.hr

Usluge

Prodaja i iznajmljivanje nekretnina
Prodavateljima i najmodavcima nekretnina pružamo kompletnu uslugu koja uključuje savjetovanje, procjenu tržišne vrijednosti nekretnine, profesionalno fotografiranje i oglašavanje nekretnine, provjeru vlasničke dokumentacije, posredničke pregovore, prijedlog predugovora i ugovora o kupoprodaji, prijedlog ugovora o najmu, kao i zapisnika o primopredaji nekretnine te pravno i porezno savjetovanje u suradnji s našim suradnikom pravnikom.

Kupnja i unajmljivanje nekretnina
Kupcima i najmoprimcima nekretnina pružamo uslugu savjetovanja o trenutnom stanju na tržištu nekretnina, slušamo njihove želje i zahtjeve, prezentiramo trenutnu ponudu prema zaprimljenim zahtjevima, te po potrebi za njih potražujemo nekretnine, organiziramo razgledavanje nekretnina, obavljamo provjeru vlasničke dokumentacije nekretnina, vodimo posredničke pregovore, dajemo prijedlog predugovora i ugovora o kupoprodaji, ugovora o najmu (dvojezični), kao i zapisnika o primopredaji nekretnine, te pravno i porezno savjetovanje u suradnji s našim suradnikom pravnikom.

Usluga održavanja nekretnina
Vlasnicima nekretnina pružamo uslugu održavanja nekretnina, ukoliko nisu u mogućnosti redovito obilaziti svoju nekretninu, ne žive u Zagrebu ili imaju nekretninu u najmu koju treba kontrolirati.
Osnovni paket obuhvaća:
– obilazak i pregled nekretnine jednom mjesečno
– izvanredan obilazak u slučaju vremenskih nepogoda
– prozračivanje objekta
– očitavanje brojila vode, struje, plina
– prikupljanje pošte i računa (mogućnost skeniranja i slanja e-mailom)
– briga o biljkama
– obavještavanje u slučaju štete na objektu
– mjesečno izvješće o stanju nekretnine putem e-maila, poruke ili pošte, uz slanje fotografija
– čuvanje ključa (dostupnost drugim osobama, po odobrenju vlasnika)
Moguće je dogovoriti i druge usluge, ovisno o potrebama vlasnika i tipu nekretnine.

Profesionalno fotografiranje nekretnina
Nudimo uslugu profesionalnog fotografiranja nekretnina za naše klijente, kao i za klijente koji trebaju fotografije svoje nekretnine za druge namjene (oglašavanje nekretnine kod prodaje i najma, izrada brošura, reklama i slično).
Koristimo profesionalnu opremu, fotografa s višegodišnjim iskustvom i ulažemo puno truda u što bolju prezentaciju nekretnine.
Nakon završenog fotografiranja, fotografije se obrađuju i prilagođavaju željenom formatu, te se isporučuju naručitelju.